Melis Sütşurup'un kardeşi Simge Sütşurup dünyaevine girdi! Nikah şahidi Mustafa Sandal oldu

Mustafa Sandal'ın 3 Haziran'da Roma'da nikah masasına oturduğu Melis Sütşurup'un kız kardeşi Simge Sütşurup dünyaevine girdi. Mustafa Sandal baldızı Simge Sütşurup'un nikah şahidi oldu. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğini 2018 yılında sonlandıran ve bu evliliğinden 2 çocuğu olan Mustafa Sandal ikinci evliliğini ise geçtiğimiz yaz aylarında Melis Sütşurup'la yapmıştı. Şarkıcı Mustafa Sandal (52), 3 yıldır aşk yaşadığı bir çocuk annesi Melis Sütşurup (33) ile 3 Haziran'da Roma'da nikah masasına oturmuş ve nikahtan 8 gün sonra da Marmaris'te düğün yapmıştı. Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup çifti büyük bir mutluluk daha yaşadı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları