Menajerimi Ara 7. bölüm izle STAR Canlı!

Menajerimi Ara 7. bölüm izle STAR Canlı! Menajerimi Ara 7. bölüm izle bağlantısı tek parça STAR TV'de. Geçtiğimiz hafta son bölümüyle ekrana gelen Star tv dizisi Menajerimi Ara 7. bölüm izlenecek. 6 Ekim Salı Menajerimi Ara 7. bölüm tek parça izle linki haberimizde..

Menajerimi Ara 7. bölüm izle! Menajerimi Ara 7. bölüm izle linki tek parça izle bağlantısı haberimizde. Gökçe Bahadır'ın da Menajerimi Ara kadrosuna katıldığı 7. bölümde neler olacak? 6 Ekim Salı akşamı Star'da yayınlanacak Menajerimi Ara 7. bölüm tek parça izle haberimizde...

MENAJERİMİ ARA 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Menajerimi Ara 6. Bölüm; Barış, Dicle’ye; “gitme, benimle kal” dediğinde Dicle’nin kafası karışır. Beren ise Dicle ve Barış’ın yakınlaşmasından huzursuz olmuştur. Ajansı almak için Ceylan’la görüşen Kıraç çok heyecanlıdır. Diğer menajerler bu durum karşısında Kıraç kadar hevesli değildir. Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılır. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris’i çok şaşırtacak bir şey yapar. Bu esnada Boran Kuzum da çok istediği bir filmin oyuncu seçmelerine hazırlanmaktadır. Çınar, ne yazık ki aşırı heyecanlanan Boran’ı sakinleştirmekte zorlanır.

Mayda, Kıraç’a ajansı satın aldığında Dicle’yi işten çıkarması konusunda baskı yapar. Kıraç bu konuda ne yapacağını şaşırmış haldedir. Dicle’nin kaderi şimdi ajansın yeni sahibinin ellerindedir.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle