Meral Akşener yeminini bozacak mı? Ekrem İmamoğlu şimdi ne yapacak?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Yunanistan'ın Ege'de NATO tatbikatına yaptığı tacizine Türk jetlerinin anında karşılığını, altılı masanın Saraçhane Buluşması'nı, Meral Akşener’in Ekrem İmamoğlu’yla taktik hamlelerinin perde arkasını, altılı masada çoklu aday senaryolarını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na CHP grup toplantısına katılma davetinin şifrelerini masaya yatırdı.

‘’NATO'DAN YUNANİSTAN'A EN UFAK BİR UYARI GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM’’

Bozkurt, ‘’Daha önce de benzer bir taciz yaşanmıştı. S-300'leri kilitlenmişlerdi, Türk uçaklarını hedef almışlardı. Daha önce de benzer bir taciz yaşanmıştı. S-300'leri kilitlemişlerdi, Türk uçaklarını hedef almışlardı. NATO'dan Yunanistan'a en ufak bir uyarı geleceğini düşünmüyorum.

‘’CHP'YE EN YAKINI İYİ PARTİ'DEN GELEN BİR KUMPAS GİRİŞİMİ VAR’’

Demekki bu öngörülmüş, mahkumiyet kararında toplanma kararı alınarak gövde gösterisi planı önceden belliymiş. Kılıçdaroğlu'nun yargı kararının alınacağı gün Almanya'ya gitmesi İmamoğlu ile arasındaki gerilimin bir göstergesidir. CHP'nin belediye başkanı, bir başka partinin genel başkanıyla CHP genel başkanına karşı oyun kuruyor. Bizans oyunları gibi. Herkes birbirinin arkasından oyun kuruyor. Bu bal gibi bir partinin içişlerine karışmaktır. Gizli kapaklı görüşmeler, gizli planlar içişlerine açıkça karışmaktır. Akşener'in birden fazla stratejisi bulunuyor. Akşener akıl hocalarıyla CHP tabanını kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Akşener 6+1 masasında 'İttifakta birinci güç benim' demek için bir oyun kuruyor. Bunun içinde CHP içindeki belli isimlerle CHP'ye karşı bir oyun kuruyor.  Akşener ile masaya oturursanız her türlü kumpasla karşı karşıya kalırsınız. Kılıçdaroğlu bir yandan yaptığı işin bedelini ödüyor. Akşener'in siyasi geçmişinde garip fotoğraflar var. Bu doğrudan CHP'ye en yakınından gelen bir  kumpas girişimidir. Altılı masada çoklu adaya gidilebilir.

‘’DEFACTO BİR HAMLEYLE ALTILI MASADA DENGELER DEĞİŞEBİLİR’’

DEVA Partisi ile İYİ Parti arasında ekonomik kurmaylığı konusunda ciddi gerilim var. Akşener Kılıçdaroğlu'nun adaylığını bu tür hamlelerle engelleyemezse seçim sonrasına oynayabilir. Muhalefetin ana gücünü kendi eksenine çekmeye çalışabilir.  Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na 'Gel bakalım Muharrem' gibi bir çıkışla 'Partinin patronu benim' çıkışı yapabilir. Bu hamleler Kılıdaroğlu'nun geri adım atmayacağını gösteriyor. Hatta ileri bir hamle bile gelebilir. Defacto bir hamleyle altılı masada dengeler değişebilir.‘’ ifadelerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı Astsubayı şehit eden motosikletlinin tehlikeli videoları ortaya çıktı CHP’li başkandan kadın çalışana tepki çeken hareket "Rakı içki değildir, rakı vatan sevgisidir!" Tasmasız kangal minik köpeği parçaladı, sahibi kalp krizi geçirdi Fikirtepe'nin son hali sosyal medyada gündem oldu