Merkez Bankası 49 günde 76 milyar dolar aldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yaklaşık bir yıl önce göreve başlaması ve Türkiye'nin rasyonel zemine dönme dışında başka bir alternatifi kalmamıştır söylemi ardından başlayan düzelme ve normalleşme dönemi rezervleri artıya geçirdi. En önemlisi de normalleşme sürecinin devam edeceğine dair güçlü işaretlerin gelmesi oldu. İşte detaylar...

Dolarizasyonun önemli bir göstergesi olan Kur Korumalı Mevduat (KKM) ver DTH'ın toplam mevduat içinde payı %72 seviyesinden %51'e kadar gerileyerek son dört yılın en düşük seviyesini gördü. Yerel seçimler öncesi eksi 75 milyar dolar seviyesine kadar kötüleşen TCMB'nin swap ve kamu dövizleri hâriç net yabancı para pozisyonu son verilere göre 1,7 milyar dolar iyileşme kaydederek artı 2,6 milyar dolar düzeyine kadar geldi.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan bir ilk daha MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet 14 yaşındaki çocuğu sohbet botu öldürdü! İşte detaylar... Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor!