3 yaşındaki çocuğa kabusu yaşattılar!

Mersin'de özel bir kreşe gönderdikleri 3 yaşındaki oğullarının şiddet gördüğünü iddia eden aile, öğretmenden ve kreşten şikayetçi oldu. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi de (CİMER) de aynı gün müfettiş görevlendirerek olayın takipçisi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin ve Betül Güneş Ilgaz çifti, 6 Mayıs'ta 3 yaşındaki oğulları O.A.I.'yı merkez Yenişehir ilçesindeki özel kreşe kayıt ettirdi. Kreşin ilk günü öğleden sonra yetkililer tarafından aranan aileye, çocuklarının ağladığını ve kendilerini istediğini söylendi.

Kreşe giden aile çocuklarının burnundan kan aktığını ve vücudunun çeşitli yerlerinde morartılar olduğunu görünce, şiddet görmüş olabileceği düşüncesiyle hastaneye götürdü.

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Akaryakıt fiyatlarına 3. zam! İşte 12 Eylül 2024 güncel fiyatlar Vatandaşlar kredi kart limitlerini nasıl düşüreceğini sorguluyor İstanbul dahil çok sayıda ilde sağanak! Bizim Çocuklar tek attı, Samsun'da 3 puanı aldı! 2025 asgari ücret ne kadar olacak?