Meteoroloji 1 Ekim 2024 Salı hava durumu tahmin raporu yayınlandı! İşte il il hava durumu...

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu, bu gece saatlerinde batısı, yarın (Salı) kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Salı) bölgenin doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-80 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Yarın (Salı) bölgenin güneydoğusunda toz taşınımının görüleceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 8°C, 19°C
Parçalı bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 4°C, 20°C
Parçalı bulutlu, yarın (Salı) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 13°C, 20°C
Parçalı bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

VAN 8°C, 24°C
Parçalı bulutlu

"O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 2025 için konuşulan 3 rakam! Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı! Altın fiyatları düşüşte! Galatasaray taraftarını kahreden Victor Osimhen haberi: Çıkış maddesi! Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!