Meteoroloji 1 Ekim 2024 Salı hava durumu tahmin raporu yayınlandı! İşte il il hava durumu...

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz ile Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına; Doğu Karadeniz ve Güney Ege’de fırtına; Doğu Akdeniz ile Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, çok kuvvetli yer yer şiddetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, doğusu güneybatıdan 7 ila 9; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, yarın (Salı) sabah ve öğle saatlerinde batısı güneybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0 m, yer yer 4,0 m; Görüş: Orta; şiddetli yağış anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, bugün (Pazartesi) akşam ile yarın (Salı) öğle saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerinde 6; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7, güneyi yer yer 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, güneyi yer yer 3,5 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde İskenderun Körfezi kuvvetli olmak üzere doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, bugün (Pazartesi) akşam saatlerinde Antalya Körfezi kuzeydoğudan 6 ila 8, akşam batısı 9; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, batısı 2,0 ila 3,0 m, yer yer 4,0 m; Görüş: Orta.

"O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı! Altın fiyatları düşüşte! Galatasaray taraftarını kahreden Victor Osimhen haberi: Çıkış maddesi! Meteoroloji'den 7 kent için gök gürültüsü, sağanak ve rüzgar uyarısı! Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!