Meteoroloji 10 Ekim 2024 Türkiye geneli hava durumu raporu yayınladı! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, bugün (Çarşamba) akşam ve gece saatlerinde batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, gece batısı ile yarın (Perşembe) sabah saatlerinde geneli batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinden, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan gece saatlerinde güneyi güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi yer yer 6; Güney Ege'de batı ve güneybatıdan, bugün (Çarşamba) akşam ve gece saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5, öğle batısı 6; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... Köfteci Yusuf'un sahibi sessizliğini bozdu! İlk açıklama geldi... Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı! Domuz eti yediren sahtekarlar yaban domuzu kullanıyor!