Meteoroloji 17 Ekim 2024 Türkiye geneli hava durumu! İşte il il beklenen sıcaklıklar

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Malatya hariç) aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Bitlis, Muş ve Ağrı çevreleri ile Van'ın kuzeybatısı, Iğdır'ın batısında yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın, güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 6°C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

KARS 6°C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

MALATYA 11°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu

VAN 7°C, 19°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuzeybatı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

"Vatan için ölür müsün?" Tüm dünyada ülke ülke sonuçları belli oldu! Dünyanın süper güç ülkeleri belli oldu Devlete milyonlarca lira borçları var! İşte o liste Ne Suudi Arabistan ne Rusya! En çok petrol üreten ülkeler açıklandı HANGİ BAKAN GİTSİN, HANGİSİ KALSIN? Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti...