Meteoroloji 17 Ekim 2024 Türkiye geneli hava durumu! İşte il il beklenen sıcaklıklar

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Diyarbakır ve Batman çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzeydoğusu, Siirt'in kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR 12°C, 20°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP 15°C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu

SİİRT 18°C, 22°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuzey çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ŞANLIURFA 19°C, 27°C
Çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuzeydoğu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

"Vatan için ölür müsün?" Tüm dünyada ülke ülke sonuçları belli oldu! Devlete milyonlarca lira borçları var! İşte o liste HANGİ BAKAN GİTSİN, HANGİSİ KALSIN? Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti... Rojin'in Google aramaları sır perdesini araladı Evimin altından fay hattı geçiyor mu? Hangi bölgeler risk altında?