Meteoroloji 2 Ekim 2024 Çarşamba günü için hava durumu tahminlerini paylaştı! İşte il il hava sıcaklıkları...

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz’de kuvvetli fırtına; Doğu Karadeniz, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına; Doğu Akdeniz ile Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, çok kuvvetli yer yer şiddetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, doğusu akşam saatlerine kadar güneybatıdan 7 ila 9; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, batısı güneybatıdan 5 ila 7, sabah saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 8 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0 m, yer yer 4,0 m; Görüş: Orta; şiddetli yağış anında zayıf.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, sabah saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, sabah saatlerinde yer yer 2,0 m; Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, güneyi 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, güneyi 3,0 ila 3,5 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, 5 ila 7 yer yer 8; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, öğle ve akşam saatlerinde batısı 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, batısı yer yer 3,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

İran böyle saldırdı: Tüm dünya bu görüntülerle şoka girdi! Terör sevici İBB çalışanı bakın hangi vekilin makam aracından çıktı! "Füze düşen alanlardan görüntü yayınlamak vatana ihanet" Altın dün akşamki yükselişin ardından, tekrar düşüşe geçti Firari FETÖ'cü hakim saklandığı evde yakalandı! MasterChef'te künefe heyecanı! Dokunulmazlığı kim kazandı?