Meteoroloji 23 Ekim 2024 Türkiye geneli hava durumu! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege, Akdeniz ve Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerinde doğusu 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, akşam saatlerinde Doğu Karadeniz’in doğusu akşam saatlerinde yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta; sis anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi, sis anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 yer yer 7; Güney Ege'de kuzeyli yönlerden 3 ila 5, kuzeyi 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, kuzeyi yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yarın (Çarşamba) öğle saatlerine kadar Antalya Körfezi 5 ila 7; Doğu Akdeniz kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, yarın (Çarşamba) öğle saatlerine kadar 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m, Görüş: İyi.

FETÖ'ye sosyal medyada ağır darbe! İşte isim isim kapatılan hesaplar Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? Savunma Sanayi'nin kalbine hain saldırı NARİN'İ EVDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER Instagram kapandı mı? Instagram çöktü mü? Bahçeli'nin ezber bozan sürpriz çıkışını hangi gazete nasıl gördü?