Meteoroloji 26 Ekim 2024 hava durumu raporunu paylaştı! İşte başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere beklenen hava sıcaklıkları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Sinop, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Marmara ile yurdun iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

TUSAŞ'a hain saldırıyı düzenleyen teröristlerin kimliği belli oldu! Türkiye'nin konuştuğu baba ile ilgili acı haber geldi! Dubai çikolatası nedir? Dubai çikolatası neden bu kadar popüler? Kerem Aktürkoğlu sonrası G.Saray'ın elinden bir yıldız daha kaçıyor TUSAŞ saldırısına destek veren şahıs TUSAŞ'ta eğitim almış! FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine Süleymancılar da mı katıldı?