Meteoroloji 26 Ekim 2024 hava durumu raporunu paylaştı! İşte başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere beklenen hava sıcaklıkları...

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Sinop çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

BOLU 4°C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE 8°C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

SİNOP 14°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

ZONGULDAK 9°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinden görülmesi beklenen yağışların, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu ilçelerinde kuvvetli (25-60 kg/m²) olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

AMASYA 6°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

ARTVİN 7°C, 10°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN 13°C, 18°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

TRABZON 13°C, 17°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor.

Türkiye'nin taraftar haritası belli oldu: İşte il il şaşırtan o tablo! Real Madrid Barcelona şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı Türkiye'nin konuştuğu baba ile ilgili acı haber geldi! Arnavutköy'de satırla defalarca otomobile vurdu! İşte o anlar... Tedbirinizi alın! Kuvvetli yağış, kar ve karla karışık yağmur geliyor Kerem Aktürkoğlu sonrası G.Saray'ın elinden bir yıldız daha kaçıyor