Meteoroloji 27 Ekim 2024 yurt geneli hava durumu raporu yayınlandı! İşte kar ve yağış beklenen o iller...

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sinop çevrelerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

BOLU 5°C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE 7°C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

SİNOP 13°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

ZONGULDAK 9°C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinden görülmesi beklenen yağışların, bu akşam saatlerinde Giresun'un doğu ilçeleri, Trabzon'un batı ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

AMASYA 6°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

ARTVİN 5°C, 14°C
Çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN 11°C, 19°C
Çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı

TRABZON 11°C, 17°C
Çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, batı ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Türkiye'nin taraftar haritası belli oldu: İşte il il şaşırtan o tablo! Real Madrid Barcelona şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Arnavutköy'de satırla defalarca otomobile vurdu! İşte o anlar... Tedbirinizi alın! Kuvvetli yağış, kar ve karla karışık yağmur geliyor