Meteoroloji'den 30 Eylül 2024 Pazartesi günü için hava tahmin raporu geldi!

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz'de kuvvetli fırtına; Doğu Karadeniz, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına; Marmara ve Van Gölü'nde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Batı Karadeniz kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 5 ila 7, sabah saatlerinde batısı zamanla geneli 6 ila 8 yer yer 9; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinde batısı ile zamanla geneli kuzeybatıdan 6 ila 8 akşam saatlerine kadar doğusunun açıkları doğulu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0 m yer yer 5,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü, sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 yer yer 7; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7, güneyi öğle saatlerinden sonra 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, Güney Ege 2,0 ila 3,0 m, güneyi 3,0 ila 4,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 batısı 6 ila 8, gece saatlerinden itibaren Antalya Körfezi batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, batısı 2,0 ila 3,0 m, öğle saatlerinden itibaren 3,0 ila 4,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar Meteorolojiden 12 il için kuvvetli yağış uyarısı!