Meteorolojiden 9 Ekim 2024 Çarşamba günü hava durumu tahminleri geldi! İşte o illerde hava sıcaklıkları...

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, batısı güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinden, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğu, sabah saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan, Güney Ege'de batı ve kuzeybatı, kuzeyi öğle saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatı, kuzeyi öğle saatlerine kadar kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? Müşterilere kebap yerine kalp, pekmez yerine zehir yedirmişler! 'İntikam alacağım' dedi ve sonra ölüm saçtı: İşte İncellerin alfası... Meteoroloji o il ve bölgeler için uyardı! Sürücüler tedbirinizi alın Peruğunu çıkarıp meme kanserine dikkat çekti