Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı: Kuvvetli ve yoğun kar yağışı etkili olacak!

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, doğusu ile Kırklareli'nin kıyı, Çanakkale'nin iç kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin doğusu ile Balıkesir'in kuzey ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, iç ve yüksek kesimleri aralıklı kar yağışlı

İSTANBUL °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli kar sağanakları şeklinde olması bekleniyor.

KIRKLARELİ °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, kıyı kesimleri zaman zaman yoğun kar yağışlı

KOCAELİ °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz