Meteoroloji'den sağanak uyarısı! İşte son hava durumu tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son hava durumu raporuna göre karla karışık yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. İşte son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Fırat Sarı kimdir, kaç yaşında, nereli, nerelerde çalıştı Şehit Yahya Sinvar, en son 377 gün önce görüntülenmişti! Bebeklerin ölüme terk edildiği hastaneler ortaya çıktı! "Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk" Mehmetçik'in UNIFIL'deki görev süresi uzatılıyor Fuat Keyman kimdir, nereli, nerelerde çalıştı?