Meteoroloji'den sağanak uyarısı! İşte son hava durumu tahminleri!

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 4°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DÜZCE 8°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde bu akşam ve yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SİNOP 9°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK 8°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam ve yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Ve Galatasaray'da Osimhen için karar verildi! İşte Cimbom'un ilk 11'i Çete mağduru ailelerden yüzlerce YouTube yorumu Fenerbahçe'den 50 milyon dolarlık çılgın proje Buruk'tan, İrfan ve Osayi'nin transferi hakkında olay olacak yanıt! Polis memuruna güpegündüz pompalı tüfekle saldırı! Belediye başkanının kızı son yolculuğuna uğurlandı