Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! İstanbul dahil bu 4 ilde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli geliyor...

Meteoroloji 2 Aralık Cumartesi günü hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı yapılırken İstanbul Valiliği de beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu. İşte 2 Aralık Cumartesi Türkiye geneli hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli çevreleri, Çanakkale'nin güneyi ile Balıkesir’in batı kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güneyli, Güneydoğu bölgelerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!