Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya cevap: TFF'nin bir Survivorcı'nın lafıyla hareket edeceğini sanmıyorum

PFDK SEVKLERİ

Teknik direktör Okan Buruk ve Michy Batshuayi'nin PFDK sevkleri hakkında da yorum yapan Metin Öztürk, “Şaşkınlıkla takip ediyorum. Okan hoca bildiğim kadarıyla hakaretten sevk edildi. Böyle bir hakaret olmadığını biliyorum. Hakaret nasıl olur yüz yüze olur. Tavana bakarak olmaz. Hakaret varsa 4’üncü hakem orta hakemi bilgilendirir ve orta hakemde kart gösterir. Bunların hiçbiri yok. 2 gündür 2 kardeş kulüp... Kardeş değiller de sponsor 2 kardeş kulüp. Garip açıklamalar yapıyorlar. Sahada kazanamayınca, 11 yıldır kazanamayan kulübün alışkanlığına diğer kulüpte uymuş."

MERT HAKAN'I KİMSE KONUŞMUYOR

"Masa başında bir şey yapmaya çalışıyorlar. Batshuayi konusu 10 gün önce olan bir olay. Mert Hakan Yandaş’ı kimse konuşmuyor. Kendisinin Fenerbahçe - Galatasaray maçında taraftarımıza sözlü hakaretleri var. Kameralar yakalamış. Tamamen bir algı operasyonu. Biz işimize bakacağız. 11 senedir şampiyon olamayan kulüp otursun derdine ağlasın. Demek ki sahada kazanmayı beceremiyorlar. Hakem derbide yardımlarına koşmasaydı o maç 5-6 olurdu. Yeni federasyona biz gerçekten çok güveniyoruz. Bizlerin oyları ile seçildi. Ümit ediyorum ki bu saçmalıklara aldanmazlar" şeklinde konuştu.

İran böyle saldırdı: Tüm dünya bu görüntülerle şoka girdi! Terör sevici İBB çalışanı bakın hangi vekilin makam aracından çıktı! "Füze düşen alanlardan görüntü yayınlamak vatana ihanet" Altın dün akşamki yükselişin ardından, tekrar düşüşe geçti Firari FETÖ'cü hakim saklandığı evde yakalandı! Dünyanın en iyi 10 forvetini duyurdular!