Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya cevap: TFF'nin bir Survivorcı'nın lafıyla hareket edeceğini sanmıyorum

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı dün Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda basın toplantısı düzenlemişti.

Galatasaray hakkında sert ifadeler kullanan Ilıcalı, şunları söylemişti:

"G.SARAY MAÇI 17 DAKİKA DURDU, 6 DAKİKA UZADI"

"Bu hafta 2x2'yi 3 yapma haftasıydı! Bu yaşımda bunu ilk kez görüyorum! Hayatınız boyunca bir daha göremeyeceğiniz bir komedi yaşandı! Galatasaray - Kasımpaşa maçında VAR incelemelerinde toplam 9.30 dakika inceleme yapıldı. İlkokul mezunu olmayan, yavrum 10'a kadar say dediği bir çocuk bile dakikaları sayar! Galatasaray 3-2 mağlup, 9 dakika VAR incelemesi var, toplamda 17 dakika maç oynanmadı! Maçta 6 dakika uzadı! Allah'ın işi, bu 6 dakikanın 5. dakikasında gol geldi! Sonra bir anda maç bitmemeye başladı. 6 dakika oldu mu sana 9 dakika! Kasımpaşa son anda topu uzaklaştırıyor, hakem maçı durduruyor. Bu söylediklerim somut! Hakem soruyor ve 'Bir şey var mı?' diyor. 'Yok' cevabı gelince devam ettiriyor. Sonra bir daha top uzaklaştırılınca pozisyonda bir şey lup olmadığını soruyor."

"Füze düşen alanlardan görüntü yayınlamak vatana ihanet" Terör sevici İBB çalışanı bakın hangi vekilin makam aracından çıktı! Altın dün akşamki yükselişin ardından, tekrar düşüşe geçti Kerem Aktürkoğlu Atletico Madrid’e de gol attı Firari FETÖ'cü hakim saklandığı evde yakalandı! Dünyanın en iyi 10 forvetini duyurdular!