Mevduat faizlerinde oranlar güncellendi! 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu?

Bir süredir devam eden mevduat faizlerinde gerileme yerini yükselişe bıraktı. Bazı bankalar mevduat faiz oranlarını yüzde 50'nin altında tutarken, bazı bankalar 1 milyon TL'ye 32 günlük vadede yüzde 52 faiz veriyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık ve banka istatistiklerini açıkladı. Faizlerde yaşanan gerileme yerini artışa bıraktı. 28 Haziran haftasında 1-3 vadeli ortalama bileşik TL mevduatı yüzde 59,2 olarak gerçekleşirken, 5 Temmuz Haftasında söz konusu faiz oranı yüzde 59,5 olarak kaydedildi. Türk Lirası mevduata verilen faiz artmaya devam ediyor.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!