Mevsim geçişlerinde saç dökülmesi neden olur? Dökülen saçlara nasıl bakım yapılır? Saç bakımı hakkında bilmeniz gerekenler...

Kuruluk: Mevsim geçişlerinde hava sıcaklığı ve nemi de değişir. Bu değişimler, saçların kurumasına ve nemini kaybetmesine neden olabilir. Özellikle kış aylarında soğuk ve kuru hava, yaz aylarında ise güneş ışınları ve deniz suyu saçları kurutur.

Kepek: Mevsim geçişlerinde kepeklenme sorunu da artabilir. Bunun nedeni, havadaki değişimlerin kafa derisini tahriş etmesi ve yağ dengesini bozmasıdır.

Yıpranma: Mevsim geçişlerinde saçlar daha fazla yıpranmaya meyilli hale gelir. Bunun nedeni, hava değişimlerinin yanı sıra, yaz aylarında güneş ışınları, kış aylarında ise soğuk hava ve rüzgar gibi faktörlerdir.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!