Mezuniyet töreninde Vincenzo Montella'ya mesaj gönderdiler: "Montella oyuncu değiştirene kadar mezun olduk"

A Milli Takımımızın EURO 2024'e çeyrek finalde veda ettiği Hollanda maçında teknik direktörümüz Vincenzo Montella'nın geriye düşene kadar değişiklik yapmaması eleştirilere sebep olmuştu. İTÜ Uçak Mühendisliği bölümü öğrencileri mezuniyet töreninde Montella'ya mesaj yolladı.

EURO 2024’te Milli Takım kupaya çeyrek finalde elenirken Avrupa basını Türkiye’ye övgü yağdırırken ülke içinden ise eleştiriler geldi. Teknik direktörler ve spor yazarları yorumlarında Montella’yı eleştirdi

 İTÜ Uçak Mühendisliği öğrencilerinin mezuniyet töreninde ise esprili bir eleştiri pankartı açıldı: Montella oyuncu değiştirene kadar mezun olduk  yazılı pankartla teknik adama tepkilerini gösterdiler.

NE OLMUŞTU?

Dün gece Hollanda ile oynadığı çeyrek final maçının 70. dakikasına 1-0 önde giren A Milli Takımımız'da teknik direktör Vincenzo Montella, oyundu değişikliği yapmamasıyla eleştirilmişti. Hollanda 76. dakikada 2-1 öne geçtiğinde Montella ilk oyuncu değişikliğini bu dakikadan sonra yaptı. Maç sonu da tüm eleştiriler bu olay üzerinde birleşti.

İşte Semih Çelik tarafından katledilen İkbal'in son görüntüsü! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! Macron'un İsrail çağrısına Netanyahu'dan cevap: Ayıp!
Sonraki Haber