MHP Şırnak İl Başkanlığı'nın yeni il binası açılışına yüzlerce Şırnaklı katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanlığı’nın yeni binasına taşınması nedeni ile düzenlenen açılış törenine yüzlerce Şırnaklı vatandaş katıldı. Açılış töreninde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Şırnak’ta MHP il binasının açılışı gelen MYK üyelerine Havalimanında davullu, zurnalı ve çiçekli karşılama yapıldı. Parti binası açılışında konuşan MYK üyesi Özmen Alp Giray Erdemir 2053 süper güç Türkiye hedefini 2053’e varmadan en kısa sürede birlikte inşa edeceklerini söyledi.

BELEDİYE HDP'DEN AK PARTİ'YE GEÇTİ

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin aday Mehmet Yarka'nın %47.58 oyla belediye başkanı seçildiği Şırnak'ta, Cumhur İttifakı'ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı yeni binasına taşındı. Havalimanında konvoyla başlayan coşkulu açılışa binlerce Şırnaklı vatandaş katıldı.

Hizbullah saldırısında, İsrail Genelkurmay Başkanı öldürüldü! Gençlik kolları üyesi Betül Önderoğlu feci kazada can verdi Dünyanın en güzel 100 kadını açıklandı! 3 Türk listeye damga vurdu VAHŞET ÖNCESİ BİLGİSAYARINDAKİ BİR DOSYA HARİÇ HER ŞEYİ SİLMİŞ Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi Meteorolojiden 4 kent için yağış ve rüzgar uyarısı geldi! İşte o iller