MHP'den Dervişoğlu'na idam ipi yanıtı: Kopmak üzere olan İP'ini kurtarma çabasıdır

Ülkücü milliyetçi camiada tartışmalara neden olan Bahçeli'nin Öcalan çıkışı sonrası İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu'nun Meclis kürsüsünden ip fırlatması gündem oldu. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ip gösterisi için "Müsavat Efendi'nin, çürük ipini kürsüden fırlatarak, bir defa daha ayağa düşürerek, ikiyüzlü bir tavır ile Genel Başkanımızı hedef alarak siyasi ikbalini kurtarmaya çalışması acınası bir haldir" yorumunda bulundu.

AÇIKLAMALAR "TARİHİ ÖNEM"E SAHİP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun partisinin Meclis'teki grup toplantısında yaptığı ve idam ipi fırlattığı gündem olan konuşmaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Büyükataman, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarihi öneme sahip açıklamalarıyla terörün, terörden beslenen odakların ve terörü besleyen küresel çetelerin tüm hesaplarını bozmuş, Türkiye'nin ve Türk milletinin varlığını hedef alan odakları darmadağın etmiştir. Devlet Bahçeli, siyasi hayatı boyunca 'önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben' anlayışından bir adım bile sapmayan, Türkiye'nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan, her zaman aziz milletimizin ve devletimizin menfaatlerini önceleyen duruşu ile milletimizin takdirini toplamış bir liderdir.

Bölgesel ve küresel krizlerin kapımıza dayandığı, Türk milletinin birliğini hedef alan planların hızlı bir şekilde devreye sokulduğu bu dönemde Sayın Genel Başkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi önemli bir görev üstlenmiş, Türk milletinin istikbali uğruna her türlü zorluğa göğüs gereceğini ilan etmiştir" dedi.

FETÖ'ye sosyal medyada ağır darbe! İşte isim isim kapatılan hesaplar NARİN'İ EVDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER Bahçeli'nin ezber bozan sürpriz çıkışını hangi gazete nasıl gördü? FETÖ elebaşının çiftliğinde hareketlilik! İş makineleri getirildi! Diyarbakır'da dini nikahla yaşadığı kadını öldürdü! O anlar kaydedildi Meteoroloji yağış sonrası müdeyi verdi! İşte il il hava durumu...