MHP'den Dervişoğlu'na idam ipi yanıtı: Kopmak üzere olan İP'ini kurtarma çabasıdır

FIRLATTIKLARI İPE DOLANACAKLAR

"Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası ve Türk milletinin sonsuza kadar sürecek olan milli varlığı Milliyetçi Hareket Partisi için her şeyin önündedir. Yüce Allah'ın izni ve milletimizin desteği, devletimizin kararlı duruşu ile terör örgütünün tasfiyesi gerçekleşecek, terör örgütü tek taraflı teslim olacak ve Türkiye Cumhuriyeti devleti terör belasını tarihe gömecektir.

Bu tarihi sorumluluğu üstlenen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin kararlı duruşu ile 'Türk Asrı'nda terör sorunu ülkemizin gündeminden tamamen çıkmış olacaktır. Bundan rahatsız olanlar mutlaka büyük Türk milletinin gönlünde mahkum olacak ve fırlattıkları İP'e dolanıp siyasi çöplüğe gideceklerdir."

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! NARİN'İ EVDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet Karakol komutanı izin dönüşü kazada şehit oldu Bahçeli'nin ezber bozan sürpriz çıkışını hangi gazete nasıl gördü?