Milyoner Aile formatı ne? Başvuru nasıl yapılır?

Hem eğlenecek hem de para kazanabileceğiniz yepyeni bir aile yarışması ekranlara geliyor: Milyoner Aile! Bilgi ve eğlenceyi bir araya getiren bu programda ailenizle birlikte milyonlar kazanma şansı yakalayacaksınız.

ATV'nin yepyeni aile yarışması Milyoner Aile, bilgi ve eğlenceyi bir araya getirerek sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Ailenizle birlikte bu heyecana ortak olmak ve milyonlar kazanmak için şimdiden başvurularınızı yapabilirsiniz!

Peki Milyoner Aile hakkında neler biliyoruz?

Yayın Tarihi: Milyoner Aile'nin tam olarak ne zaman başlayacağı şu an için resmi olarak açıklanmadı. ATV'nin program tanıtım fragmanlarında "Yakında" ifadesi kullanılıyor.

Para Ödülü: Yarışmada 15 soruya en hızlı ve doğru şekilde cevap veren aile her bölüm 500 bin lira kazanırken, en az doğru cevabı veren ve en uzun sürede cevaplayan aile ise programa veda ediyor. Kalan 3 aile ise her bölüm 500 bin lira için yarışmaya devam ederek kasalarında milyonlar biriktiriyor.

Başvuru: Milyoner Aile'ye başvurmak için ATV'nin resmi web sitesinden bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Başvuru formunu doldururken ailenizle ilgili bilgileri ve iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak girmeniz gerekiyor.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak