Milyonlarca müşterinin IBAN numarası değişecek! Hemen kontrol edin...

BDDK, yeni bir bankaya faaliyet izni verdi. Bu izinle birlikte 2023 yılında kuruluş izni verilen banka artık resmi olarak faaliyete geçebilecek. enpara.com'un BDDK izni alması sonrası milyonlarca müşterisinin IBAN numarası değişmek zorunda kalacak.

enpara.com'un BDDK izni alması sonrası milyonlarca müşterisinin IBAN numarası değişmek zorunda kalacak.

Resmî Gazete'de yayımlanan BDDK kararında şu ifadeler yer aldı: "5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 10. maddesi ve Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliği'ne ilişkin yönetmeliğin 7. maddesi doğrultusunda yapılan değerlendirme sonucunda, Kurulun 03.08.2023 tarih ve 10640 sayılı kararı ile kuruluş izni verilen Enpara Bank AŞ'ye faaliyet izni verilmiştir."

Enpara.com, QNB Finansbank'tan ayrılarak yoluna Enpara Bank olarak devam edecektir. Şirket tarafından yapılan açıklamada "Enpara.com olarak faaliyetlerimize mevcut değerlerimiz, prensiplerimiz ve bugüne kadar ortaya koyduğumuz bankacılık anlayışı ile devam etmek her zaman en temel önceliğimiz olacaktır" ifadeleri yer aldı.

Enpara Bank’ın ana hissedarı yine QNB Grup olacak ve faaliyetler QNB Grup’un desteğiyle sürdürülecek. Enpara'da sunulan bankacılık hizmetleri ve faydalarda herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

IBAN NUMARALARI DEĞİŞECEK

BDDK izninin ardından mevcut Enpara hesapların IBAN numaraları, banka kodunun değişmesi nedeniyle zorunlu olarak güncellenecek.

Devlet kurumlarına işte böyle sızıyorlar! 23 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de Menzil'in miras kavgası! Kameralar önünde tartıştılar!
Sonraki Haber