Milyonların önünde tehdit etmişti! Şok iddia: "Ali Koç, ABD'de gözaltına alınması için Erden Timur'u yetkililere şikayet etti"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, geçtiğimiz sezon alenen tehdit ettiği dönemin Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'u ABD'de gözaltına alınması için şikayet ettiği iddia edildi. Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerginliğin ülke sınırlarını aştığı belirtildi.

Eski Galatasaray yöneticisi ve Nef İnşaat'ın sahibi Erden Timur'un ABD'de gözaltına alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak yapılan açıklamalarda, Timur'un gözaltına alınmadığı, yalnızca New York Belediye Başkanı Eric Adams'a yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında bilgisine 'başvurulduğu' belirtildi.

Erden Timur'un kendisine Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığının sorulduğu ve Timur'un bu iddiaları reddettiği aktarıldı.

Erden Timur, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, "FBI yetkilileri bana Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığımı sordu. Kimse benden böyle bir talepte bulunmadı, ben de kimseye bağış yapmadım. Ardından havalimanından ayrıldım, herhangi bir yasal işlem uygulanmadı" demişti.

ALİ KOÇ İDDİASI ORTAYA ATILDI

Galatasaray'ın efsane futbolcularından yorumcu Gökmen Özdenak, Lider Haber TV'deki Telegol programında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Özdenak'ın iddiasına göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ABD'de gözaltına alınması için Erden Timur'u ihbar eden kişi.

Bu iddia sonrası sosyal medya çalkalanırken, taraflardan bu konuya dair bir açıklama gelmedi.

ALİ KOÇ ERDEN TİMUR'U TEHDİT ETMİŞTİ!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz sezonun son bölümünde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da Erden Timur'u tehdit etmişti. İşte Koç'un açıklamaları:

"Suç makinesi terbiyesiz, utanmadan bir de TV'ye çıkıp yalanlar söylüyor. O yarım aklıyla satır arası mesajlar vermeye çalışıyor. Fenerbahçe seni de not etti. Sen camianda popüler olabilirsin ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince..."

ASELSAN ve Azerbaycan Savunma Sanayi'nden ortak başarı Hatay'da 6 ürüne coğrafi işaret tescil belgesi verildi! Rusya'dan discod kararı: Popüler mesajlaşma uygulaması yasakladı
Sonraki Haber