Mircea Lucescu'dan bomba Türkiye iddiası: Benim tahminin en azından...

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşacak. Bir dönem Ay-Yıldızılılar'ın teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu, EURO 2024'te Türkiye hakkındaki iddiasını açıkladı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşacak.

Bir dönem Ay-Yıldızılılar'ın teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu, EURO 2024'te Türkiye hakkındaki iddiasını açıkladı.

"TÜRKİYE VE İSVİÇRE HARİÇ"

Türkiye ve İsviçre'nin adından çok söz ettireceğini kaydeden Mircea Lucescu, "İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Portekiz ve Hollanda devam ediyor, sadece devlerden İtalya turnuvaya veda etti. Çok büyük bir sürprizin yaşandığın bir turnuva değil. Tabii Türkiye ve İsviçre hariç. Bu iki ülkenin turnuvada adından söz ettireceğini düşünüyorum." dedi."Benim kazandırdığım 5-6 oyuncu şu anda milli takımda oynuyor"

"TÜRK FUTBOLCULAR SAHADA HEM SAVAŞIYOR, HEM DE ÇOK ZEKİCE OYNUYOR''

A Milli Futbol Takımı'nın maçlarını izlerken keyif aldığını söyleyen Lucescu, "Türk futbolcular sahada hem savaşıyor, hem de çok zekice oynuyor. Sadece defans ve hücumda değil, teknik düzeyde de milli takım çok iyi." değerlendirmesinde bulundu.

''AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI TARİHİNDE EN UNUTULMAZ KURTARIŞI YAPAN KALECİ OLDU''

Milli Takım'ın başarılı file bekçisi Mert Günok'un performansına da değinen Mircea Lucescu, "Mert inanılmaz kurtarışlar yapıyor. İyi bir kaleci olduğunu ispatladı. 78 yaşındayım ve Mert bence Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde en unutulmaz kurtarışı yapan kaleci oldu." ifadelerini kullandı.

''BENİM KAZANDIRDIĞIM 5-6 OYUNCU ŞU ANDA MİLLİ TAKIMDA OYNUYOR''

Kendi döneminde Milli Takım'a kazandırdığı isimlerden duyduğu gururu ifade eden Lucescu, "Türk Milli Takımı'nda hala benim izlerim duruyor. Benim kazandırdığım 5-6 oyuncu şu anda milli takımda oynuyor. Bundan büyük gurur duyuyorum. Merih Demiral da bunlardan birisi. Avusturya karşısındaki attığı golleri görünce çok sevindim. Merih Demiral'ın yanında Kaan Ayhan, İrfan Can Kahveci, Mert Müldür..." şeklinde konuştu.

''TÜRK MİLLİ TAKIMI EN AZINDAN YARI FİNAL OYNAR''

Millilerimizin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda karşısında üstün geleceğini iddia eden Rumen antrenör, şu sözleri kullandı: "Türkiye'nin Hollanda'yı yenip yarı finale ulaşacağını düşünüyorum. Benim tahminim Türk Milli Takımı en azından yarı final oynar."

Risk iştahı arttı! Merkez Bankası ne zaman faiz indirimi yapacak? Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'i sildi ama mirastan vazgeçmedi! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde
Sonraki Haber