Miss Turkey 2024'ün birincisi İdil Bilgen sosyal medya kullanıcılarının diline düştü: Şabaniye daha güzel

Miss Turkey 2024 yarışmasında 20 finalist, Türkiye'nin en güzel kadını olmak için yarıştı, birinci İdil Bilgen seçildi. 20 güzel arasından birinci seçilen İdil Bilgen, sosyal medya kullanıcılarından tam not alamadı. Miss Turkey 2024'ün birincisine Şabaniye karşılaştırmaları yapıldı.

Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi Türkiye eski güzellerinin juri koltuğunda oturduğu Miss Turkey 2024'te Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Türkiye'nin en güzel kızı ünvanını almak için yarışan 20 finalist arasından İdil Bilgen birinci seçilerek Miss Turkey 2024'ün birincisi oldu. 20 güzel arasından birinci seçilen İdil Bilgen, sosyal medya kullanıcılarından tam not alamadı.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı