MİT'ten PKK'ya Suriye'de nokta operasyon: Canlı bomba saldırısı planlayan sözde sorumlu Hezal Belge öldürüldü!

Jinda Gundikramo kod Hezal BELGE kimdir?

Jinda Gundikramo kod Hezal BELGE, 2004’te örgütün kırsal kadrolarına katıldı. Irak’ın kuzeyinde uzun yıllar PKK/KCK bünyesinde sözde sorumlu olarak faaliyet gösterdi. Örgüt üst yönetimi tarafından 2015’te PKK/YPJ Derik Kadro Cezaevi Sorumlusu olarak görevlendirildi ve Suriye sahasına geçti 2019’da PKK/YPJ içerisinde Suriye/Derik, Rumeylan, Kamışlı hattında sözde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttü.

2021’de PKK/YPJ Kamışlı sözde sorumlularından iken girdiği çatışmada başından yaralandı. Irak/Süleymaniye’de tedavi gördü, daha sonra tekrar Suriye’ye geçti. BELGE, 2023’te PKK/YPG Kahtaniye Kongra-Star sözde Sorumlusu olarak görevlendirildi. Son olarak da 2024’te PKK/YPG içerisinde Amude’de sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!