MMORPG oyunları 2024! Eskiden yeniye en iyi 10 MMORPG oyunu

10. Throne and Liberty

Throne and Liberty, 2024'ün en çok konuşulan MMORPG'lerinden biri ve birçok oyuncuyu kendine çekiyor. 

Neden Throne and Liberty Oynamalısın: Oyun dünyası, gerçek zamanlı olarak değişen hava koşulları, gün döngüleri ve doğal afetlerle sürekli değişiyor. Bu da her seferinde yeni bir deneyim sunuyor. Birden fazla sınıfa geçiş yapabilme özelliği sayesinde karakterinizi kendi tarzınıza göre şekillendirebiliyorsunuz. Keşfedilecek devasa bir dünya var. Ormanlardan dağlara, denizlerden gökyüzüne kadar birçok farklı ortamda macera yaşayabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler: Belirli yaratıklara dönüşerek özel yetenekler kazanabilirsiniz. Örneğin, bir kuş olarak uçabilir veya bir balık olarak su altında yüzebilirsiniz. Yağmur, kar, fırtına gibi hava koşulları oyun dünyasını etkileyebilir ve savaş taktiklerinizi değiştirmenizi gerektirebilir. Büyük ölçekli kale kuşatmalarında yer alabilir ve düşman kalelerini ele geçirmeye çalışabilirsiniz. Kendi eşyalarınızı üretebilir ve karakterinizi geliştirebilirsiniz.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet Karakol komutanı izin dönüşü kazada şehit oldu Instagram kapandı mı? Instagram çöktü mü? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yerine kim geçecek?