Montella kararını verdi! İzlanda-Türkiye maçının muhtemel 11'leri belli oldu

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-İzlanda maçının muhtemel 11'leri belli oldu. İşte Montella'nın muhtemel 11'i...

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Ay-Yıldızlılar, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir’de İzlanda’yı 3-1, Samsun’da da Karadağ’ı 1-0 mağlup etmişti. Dördüncü maçlar öncesi grupta lider durumda bulunan Ay-Yıldızlılar, A Ligi’ne yükselme yolunda elde ettiği avantajı bugün korumayı hedefliyor. Yenilgi ve beraberlik halinde gruptaki sıralamamız değişebilir.

Ay-yıldızlı takımımız İzlanda’yı yenerse puanını 10 yapacak; Galler, bugün ağırlayacağı Karadağ’ı geçse bile 2 puan gerimizde kalacak. Kasım fikstüründeki Galler maçından alınacak galibiyet bizi A Ligi’ne taşımaya yetecek. Galler bugün puan kaybederse, bize 16 Kasım’da beraberlik de yetebilir.

Bugünkü maçın bir önemi daha var. ‘Bizim Çocuklar’ rakibini deplasmanda hiç yenemedi; Reykjavik’teki 7 maçta mağlubiyet ve 1 beraberlik alabildi; 3 gol atıp 16 gol yedi. Takımımız kötü seriye de son vermeye çalışacak.

MUHTEMEL 11'LER

İzlanda: Valdimarsson, Fridriksson, Ingason, Gretarsson, Finnisson, Sigurdsson, Gudmundsson, Willumsson, Tomasson, Oskarsson, Gudjohnsen

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Okay, Orkun, Hakan, Arda, Kerem, Kenan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Betül Önderoğlu'nun ailesini ziyaret etti Kayseri'de öz evlat cinayeti! Babadan kan donduran savunma! Hacklendiğini sandı! Sosyal medya hesabı kapatıldı!
Sonraki Haber