Mu-TEBER ortaklık! Türkiye savunma sanayisinde artık teknoloji ihraç ediyor

Türk savunma sanayisi son 20 yıl içinde dünyanın en çok gelişen sektörü oldu. Daha 20 yıl öncesinde kendi mermisini üretemezken şimdi dünyanın en büyük silahlı insanız hava aracı (SİHA) ihracatçısı oldu. Ardından füze ve bomba teknolojisinde dost ülkelerin aranan ortağı oldu. Son olarak ROKETSAN ile Azerbaycan merkezli STP firması arasında, “TEBER Güdüm Kiti Ailesi’nin Ortak Üretimi ve Güdüm Kitleri İçin Ortak Tasarım Çalışmaları” konulu bir mutabakat anlaşması imzalandı. İşte detaylar...

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı kuruluşlarından ROKETSAN ve Azerbaycan merkezli STP firması arasında imzalanan anlaşma, ADEX Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirildi.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları! Yurtdışından telefon alanlara kötü haber! Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor! Satmak için doğru zaman mı? Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak?