Müge Anlı 15 Ocak 2021 izle! Hamdi Kılıç bulundu mu?

Müge Anlı 15 Ocak 2021 izlenmek için yayında. 15 Ocak gününde ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümü tek parça halinde youtube’de. Peki, Hamdi Kılıç bulundu mu?

Müge Anlı 15 Ocak 2021 izle oldukça yakından takip edilmekte. 15 Ocak gününde ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert program bitiminde youtube platformu üzerinden tekrardan izlenebilecek.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Ailesinin bir süredir haber alamadığı Hamdi Kılıç olayı Müge Anlı’da yeniden gündem oldu. Kayıp olduğu 52. gün sonunda cesedi bir ağaçta asılı halde bulunan Hamdi Kılıç’ın intihar süsü verilerek cinayete kurban gittiği iddia edilmekte.

24 Kasım 2020 tarihinden bu yana kayıp olduğun belirlenen 70 yaşındaki Hamdi Kılıç cinayeti ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Eski eşinin kaybettikten sonra Sakine Akdeniz ile yaşamına devam eden ve elindeki tüm parasını da bu kadının üzerine yaptığı belirlenen Hamdi Kılıç’ın cesedi çiftlik evinin çok yakınında bir ağaçta asılı halde bulundu.

Jandarma ekipleri ise kadavra köpeği Pelit ile arama çalışmalarına başlamıştı. Havadan ve karadan devam ettirilen arama çalışmaları kapsamında çiftlik evi ve çevresinde didik didik arama gerçekleştirildi. Hamdi Kılıç’ı arama çalışmaları Urla’da devam ettiği esnada telefonundan alınan son sinyallerin evinin 4 km uzaklığında ortaya çıkmıştı.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle