Müge Anlı 29 Mart 2021 son bölüm izle

Müge Anlı 29 Mart 2021 full izlenmek için ATV ekranlarında yayında. 29 Mart Pazartesi günüde Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tamamı kesintisiz tek parça halinde sadece Youtube’de. Peki, Müge Anlı’da bugün neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Mart Pazartesi günüde yeni bölümüyle ATV’de. 3 çocuk annesi olan Emel Şimşek adlı kadının Sakaryalı Fatih Sönmez’e kaçması sonrasında yaşananlar gelişmeler herkesi etkiledi. Fatih Sönmez’in bir çok ilde kadınları evlilik vaadiyle kandırdığı ortaya çıktı.

Emel Şimşek bunca yaşananlara rağmen "ondan vazgeçmem" sözleri sonrasında sosyal medyadan gelen tepkiler programa da yansımıştı. Sadece kadınları evlilik vaadiyle kandırmak değil bunun yanında da hırsızlık olaylarına adı karıştığı iddia edilen Fatih Sönmez’ artık istemediğini söyleyen Emel Şimşek gözyaşlarına hakim olamadı.

Emel ise Fatih'in evli olmadığını pandemiden dolayı nikâh kıyamadıklarını yakında resmi olarak evleneceklerini açıkladı. Mehmet annesinin nasıl mutlu olduğunu anlayamadığını gözaltlarından her şeyin belli olduğunu söyledi. Emel Hanım’ın küçük kızı ise annesini çok özlediğini ve geri dönmesini istedi.

Müge Anlı 29 Mart 2021

42 yaşındaki Fatih Sönmez isimli sevgiliyle bir buçuk aydır çocuklarını aramayan Emel Şimşek’i uyarmak için yayına adeta peş peşe telefon yağdı. Telefona bağlanan yabancı uyruklu bir kadın Fatih isimli kişiyle hala aşk yaşadığını iddia etti. Emel Şimşek’in çektiği kredileri Fatih’in kendisine getirdiğini iddia eden kadının sözleri de yaşananlara fayda etmedi.

Emel Şimşek bütün uyarılara rağmen sevgilisine güvendiğini ve kimseye inanmadığını söyledi. Bütün söylenenlere inat mutlu olduğunu ifade eden ve çocuklarının ısrarlarına rağmen sözünden dönmeyen Emel Şimşek, Müge Anlı ve ekran karşısındakileri çileden çıkardı.

Aradan geçen 2 gün sonra Emel Şimşek'ten sevindiren açıklama geldi. Saatler süren yayında ikna olmayan Emel Şimşek, 29 Mart tarihli canlı yayında Fatih'ten vazgeçtiğini söyledi.

Müge Anlı Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle