Müge Anlı'yı çıldırtan olayda sıcak gelişme! 3 kızı istismar eden şahış ve anne adliyeye sevk edildi...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e evden kaçan 4 üvey kızını aramak için başvuran Selahattin Yalnız hakkında ortaya çıkan gerçekler ağızları açık bıraktı. Yalnız'ın üvey kızlarına yıllardır tecavüz ettiği ortaya çıkınca stüdyo buz kesti. Müge Anlı o anlarda çıldırdı.

Stüdyoda hakkındaki iddiaları yalanlayan Yalnız, asıl mağdurun kendisi olduğunu söyleyince Müge Anlı çileden çıktı ve "Sen utanmadan benim stüdyoma nasıl geldin ahlaksız. Görüntülerin elimde" diyerek ateş püskürdü. Yayının ihbar edilmesinin ardından üvey baba gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Olayın duyulması üzerine gün içinde çok sayıda vatandaş Ortaca Emniyet Müdürlüğü önüne akın etti. Olası olayların önlenmesi için Ortaca’ya, çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar sloganlarla yaşanan olaya tepki gösterdi. Yaklaşık 6 saat süren ifade işlemlerinin ardından, Selahattin Aydın ile Fitnat Ertekin, tutuklanma istemiyle Ortaca Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlıların emniyetten çıkışı sırasında kalabalık grup saldırmak istedi ancak polis ekipleri engel oldu. Her iki zanlı da geniş güvenlik önlemleri altında Ortaca Adliyesi’ne sevk edildi.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber