Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Aksiyon ve macera tutkunlarının bayılarak izleyeceği Muhteşem yedili (The Magnificent Seven ) filmi 1954 yapımı Japon filmi Yedi Samuray’ın Amerikan uyarlamasıdır. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu sinema severler tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Peki orijinal ismi The Magnificent Seven olan Muhteşem Yedili filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix'te 2016 yılında yayınlanan orijinal film Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) konusu ve hikayesi ile izleyicileri ekran başına bağlıyor. Aksiyon ve macera severlerin tekrar tekrar izleyeceği Muhteşem yedili filmi 1954 yapımı Japon filmi Yedi Samuray filminin Amerikan uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua yer alırken senaryosunda ise Nic Pizzolatto ve Richard yer alıyor. Filmin başrol oyuncuları arasında ise Chris Pratt, Haley Bennett, Denzel Washington, Ethan Hawke, Vincent D’onofrio gibi başarılı isimler vardır. 

MUHTEŞEM YEDİLİ (THE MAGNİFİCENT SEVEN ) KONUSU

Vahşi Batıda yedi silahşör sanayici Bartholow Bogue'un sert yönetimi altındaki fakir bir köyü korumak için tutulur. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken, kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler. 

MUHTEŞEM YEDİLİ (THE MAGNİFİCENT SEVEN ) OYUNCU KADROSU

Denzel Washington

Chris Pratt

Ethan Hawke

Peter Sarsgaard

Vincent D'Onofrio

Lee Byung-hun

Manuel Garcia-Rulfo

Martin Sensmeier

Haley Bennett

Matt Bomer

Billy Slaughter

Jonathan Joss

Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum! Yer bilimci Naci Görür, Adana depremi sonrası üstüne basa basa uyardı! MasterChef Türkiye fragmanı yayınlandı! Haftanın kaptanı kim oldu?
Sonraki Haber