Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.

This browser does not support the video element.

6 Şubat 2022'deki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, hak sahiplerinin beklediği konutlarla ilgili gelen şikayet üzerine talimat verdi. 

"İŞ YAPMAYAN MÜTEAHİTLERİN TEMİNATINI İPTAL EDİYORSUN"

55 konutun yapılacağını söyleyen vatandaş, çalışmaların çok ağır gittiğini söyledi. Kurum ise yanındaki Bakanlık yetkilisine, "İşi yapmayan müteahhitler varsa teminatını yakıyorsun, iptal ediyorsun. Ya yapıyor ya iptal ediyorsun. Öyle yok. Bakın bunlara, bir daha geldiğimde duymayacağım" dedi. 

Ayfon'da 114.7 metrelik lokum Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi 15 yaşındaki Suriyeli çocuğu intikam için öldürmüşler Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor TCG Anadolu ve 15 savaş gemisi Boğaz'da: KKTC'den de mesaj verilecek! Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasında Öğrenciyi ezdi, başka yere taşıdı, "balkondan düştü" süsü verdi