Murat Övüç, milyon dolarlık yüzüğünü gösterip Bülent Ersoy'a meydan okudu!

Murat Övüç, dün akşam katıldığı davette pırlanta takılarıyla gösteriş yaptı. Takılarını gösteren Övüç, Bülent Ersoy'a adeta meydan okudu. "Bülent'in yüzükleri taklit, benim yüzüğüm 1 milyon dolar" diyen Övüç, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Muraç Övüç, milyon dolarlık yüzüğüyle Bülent Ersoy'a meydan okudu. Murat Övüç, dün akşam katıldığı davette de takılarıyla göz kamaştırdı. Boynunu ve bileklerini altınlarla dolduran Murat Övüç, yüzükleriyle de ilgi odağı oldu. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isim bir muhabirin "Yüzüklerinizi Bülent Ersoy'a benzettik" demesi üzerine Övüç verdiği cevapla tartışmanın fitilini ateşledi.

"BÜLENT ERSOY'UN YÜZÜKLERİ TAKLİT" 

2. Sayfa'da yer alan habere göre, Diva lakabıyla tanınan ve gösterişli takılarıyla her fırsatta adından söz ettiren Bülent Ersoy'u taklitçilikle suçlayan Övüç, "Onlar taklit. İyi düşün. Bülent'inkiler taklit. Bu 6,5 karat. Bülent de getirsin ben de. Var mısınız?" dedi.

"YÜZÜĞÜM 1 MİLYON DOLAR" 

Parmağındaki yüzüğü gösteren Övüç "Benim yüzüğüm 1 milyon dolar. Altınlarımı saymıyorum. Burası özel bir yer özel olarak geldim" ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy'un kendisini taklitçilikle suçlayan Murat Övüç'e cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

GELİNİNE 2 KİLO ALTIN TAKMIŞTI 

Geçtiğimiz haftalarda oğluna gösterişli bir nişan töreni yapmış ve gelinine tam 2 kilo altın takmıştı. 

Rusya'dan discod kararı: Popüler mesajlaşma uygulaması yasakladı Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Meteoroloji o il ve bölgeler için uyardı! Sürücüler tedbirinizi alın
Sonraki Haber