Mustafa Sandal Özgür Özel'i hedef alırken Hüseyin Baş'ı yere göğe sığdıramadı!

Hatay Arsuz’da bir dokuma atölyesini ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüntüleri sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulurken şarkıcı Mustafa Sandal’da Özel’e tepki gösteren isimler arasında yer aldı…

Ünlü şarkıcı, “ülke yangın yeri ancak muhalefet lideri subliminal mesaj veriyor” şeklinde ifadeler kullandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Arsuz’da, Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nde bulunan dokuma atölyesine ziyarette bulundu.

DOKUMACILAR İLE SOHBET ETMİŞTİ 

Partisinin MYK toplantısı öncesinde, burada kadın dokumacılarla bir buluşma gerçekleştiren Özel, dokumacılarla sohbet etti. Kadın dokumacılar Özel’e ve eşi Didem Özel’e kendi dokudukları atkılardan hediyeler verdi. Dokuma tezgahının nasıl çalıştığını dinleyen Özgür Özel, tezgahın başına oturarak atkı dokudu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

MUSTAFA SANDAL TEPKİSİZ KALAMADI

Mustafa Sandal da görüntüleri görünce tepki göstermeden edemedi. Özel’in fotoğrafını yayınlayan şarkıcı, “Arkadaşlar evet ülke yangın yeri ancak ana muhalefet lideri inanılmaz bir subliminal mesaj veriyor; ‘ilmik ilmik örüyorum, bekleyin’ diyor! Biz anlayamıyoruz” diyerek, ana muhalefet lideri Özel’e tepkisini koydu.

HÜSEYİN BAŞI YERE GÖĞE SIĞDIRAMAMIŞTI

“Siyaset sahnesinde olması gereken çok özel insanlara ihtiyacımız var. Onlardan bir tanesi, söylediği her cümle mantıklı olan, Türkiye’nin gelecekte çok kıymetli isimlerinden biri olacak Hüseyin Baş. Seviyorum seni adam.” sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

MUSTAFA SANDAL KİMDİR?

Mustafa Sandal 11 Ocak 1970, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 90’lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı 1994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye’de tanınan bir sanatçı haline gelmeyi başarmıştır. İlk albümünün sonrasında 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazanmıştır.

MasterChef'te Klasik İskandinav Mutfağı lezzetleri yapılacak! Süleymancılar 2,6 milyar TL gömdü: İşte yeni merkezleri! 9 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı!
Sonraki Haber