Mustafa Sarıgül'ün Vincenzo Montella tepkisi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı: "Erzincan'da çobanlık yapabilirse Allah belamı versin"

A Milli Takımımız’ın Portekiz’e 3-0 mağlup olduğu EURO 2024 grup ikinci maçı sonrası tüm Türkiye’nin ortak tepkisi teknik direktör Vincenzo Montella’ya oldu. Başta sosyal medya kullanıcıları ve spor yazarları Vincenzo Montella’ya kadro tercihleri sebebiyle tepki gösterirken, en ilginç tepki Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’den geldi.

“MONTELLA ERZİNCAN’DA ÇOBANLIK BİLE YAPAMAZ”

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’na Gürcistan galibiyetiyle başlayan A Milli Takımımız, dün grup ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-0 kaybeden Milli Takımımız’da en büyük tepkiyi teknik direktör Vincenzo Montella aldı.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...