Müzisyenlikten seri katile dönüştüren tuhaf hikaye

Charles Manson, işlediği cinayetler ve ona inanan müritleriyle suç örgütünün başındaki isim olarak Amerika tarihine geçmiş birisi. Müzikle içli dışlı olan Manson, çeşitli müzik çalışmaları yaparak bir albüm çıkarttı. Yeni bir müzik çalışması için birlikte çalıştığı prodüktör tarafından hoş karşılanmayan Manson, müritlerine verdiği isim listesinde müzik ve sinema dünyasının önemli isimleri yer alıyordu. İşte Charles Manson’ın hayatını etkileyen ve diğer müzisyenleri etkilediği gizemli yaşantısı..

Dünyadaki en acımasız seri katillerden biri kabul edilen Charles Manson (gerçek adıyla Charles Milles Maddox), 60 ve 70’li yılların müziklerinden etkilenen biriydi.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları Rekor kırdı! Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği