Naci Görür'den dikkat çeken itiraf: CHP ve İYİ Parti'den belediye başkan adaylığı teklifi geldi kabul etmedim! AK Parti'nin teklifine sıcak bakıyorum...

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür İYİ Parti'den İstanbul, CHP'den ise Elazığ Belediye Başkan adaylığı teklifi aldığını duyurdu. "Teklifler oldu, çok teşekkür ederim beni onore ettiler" diyen Naci Görür teklifleri kabul etmediğini Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'un danışmanlık teklifine sıcak baktığını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilimizi birden etkilerken, 50 binnde fazla canımızı hayattan kopardı. Asrın felaketinin birinci yılında çalışmalar sürerken diğer yandan da olası Marmara depremine yönelik hazırlıklar sürüyor.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?