Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü şiddeti ağlayarak anlattı! ''Boğazıma yapıştı, tavana bakıyorum, nefes alamıyorum''

Gazeteci Nagehan Alçı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın öfke problemleri yaşadığını söyleyerek "Sen beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın yani korkunç hakaretler mesajlar yani, çocuklar olunca yani zaman zaman fiziksel şiddet" dedi.

O anlarda Nevşin Mengü şaşırarak "Vurdu mu hiç sana?" dedi. Alçı ise "Çok para kazandı Yalı filan bütün bunlar da aslında Bunlar biraz Rasim'in çizmek istediği imajdı. Benim kazandığım parayı ilk günden elimden alıyordu" dedi.

AĞLAYARAK YAŞADIKLARINI ANLATTI

Nevşin Mengü'nün şaşkınlıkla dinlediği Nagehan Alçı konuşurken zor anlar yaşadı. Alçı ortak hesaplarının boşaltıldığını söylerken "Bütün iplerimi bir şekilde eline aldı" dedi ve fiziksel şiddet konusuna döndü. O anlarda gözyaşlarını tutamayan Alçı "Bunları anneme bile anlatmadım" diyerek ağladı.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...