Narin 8 gündür aranıyor! Gözaltına alınan şüphelide dikkat çeken diş izi! İfadesi pes dedirtti...

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den 8 gündür haber alınamıyor. Emniyet ekipleri 130 kişinin ifadesine başvurdu, bir kişi ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin kolundaki diş izi detayı dikkat çekerken ifadesi pes dedirtti. Annesinin 'Bizden şüphelenirler diye kimseye söylemedim.' diyerek yaptığı itiraf ise şaşırttı. İşte Türkiye'nin kilitlendiği Narin kaybında sıcak gelişmeler...

Türkiye, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan Narin'den gelecek habere kilitlendi. Köy didik aranmaya devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. 

Narin Güran'ın kaybolmadan önceki son görüntülerinde Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp eve doğru gittiği görüldü. Kayıp Narin her yerde aranırken anne Yüksel Güran'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi. 

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?